The Subaru SVX World Network   SVX Network Forums
Live Chat!
SVX or Subaru Links
Old Lockers
Photo Post
How-To Documents
Message Archive
SVX Shop Search
IRC users:
SVXBot

Go Back   The Subaru SVX World Network > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 1.01 seconds.
Search: Posts Made By: Uncamitzi
Forum: General SVX Babble 02-18-2014, 11:23 PM
Replies: 12
Views: 740
Posted By Uncamitzi
Re: A thread to document getting my SVX back up and running

And the verdict is wiring problem. Lots of them. Sensors were ok, wiring after 20 some years gets a bit brittle it seems. So now it's running and pretty well. a few lingering problems. ...
Forum: General SVX Babble 11-10-2013, 02:00 PM
Replies: 66
Views: 2,823
Posted By Uncamitzi
Re: 2014 Calendar Pictures!

I know where that quote is from
Forum: General SVX Babble 11-07-2013, 09:15 PM
Replies: 12
Views: 740
Posted By Uncamitzi
Re: A thread to document getting my SVX back up and running

Prices are all over the board. The jury is still out... My problem could be a wiring problem.
Forum: General SVX Babble 11-06-2013, 11:12 AM
Replies: 12
Views: 740
Posted By Uncamitzi
Re: A thread to document getting my SVX back up and running

so... now THAT comes back to me.... I've got a original spark plug in my 1992 SVX with 160,000 miles on it....


yippy
Forum: General SVX Babble 11-05-2013, 01:59 PM
Replies: 12
Views: 740
Posted By Uncamitzi
Re: A thread to document getting my SVX back up and running

wait....it all comes back to me now..... working in your shop...neither one of us able to get the rear drivers side spark plug out..... THAT'S the problem.....
Forum: General SVX Babble 11-04-2013, 10:41 PM
Replies: 12
Views: 740
Posted By Uncamitzi
Re: A thread to document getting my SVX back up and running

1) woof...
2) damn intake manifold
3) why not?
4) something's not letting it fire.....
Forum: General SVX Babble 11-04-2013, 06:26 PM
Replies: 12
Views: 740
Posted By Uncamitzi
Re: A thread to document getting my SVX back up and running

ok...ok.... I've looked back and I see a theme of me ignoring the water temp sensor... is this the one right behind the alternator? can you show me a picture?
also..would that keep the engine from...
Forum: General SVX Babble 10-31-2013, 04:15 PM
Replies: 12
Views: 740
Posted By Uncamitzi
Re: A thread to document getting my SVX back up and running

Last time I was having starting problems the CE light was for a bad cam angle sensor...found one in a bone yard and replaced it... car started right up... Couldn't find a good crank angle sensor in...
Forum: Technical Q & A 10-31-2013, 10:34 AM
Replies: 33
Views: 1,668
Posted By Uncamitzi
Re: Where do I put Seafoam?

I've used Seafoam in my 850GL motorcycle engine with great results. I will keep it in mind as I progress with my repairs..
Forum: General SVX Babble 10-31-2013, 10:19 AM
Replies: 12
Views: 740
Posted By Uncamitzi
A thread to document getting my SVX back up and running

It's been parked for about a year now. I feel terrible about that. the clear coat on the hood has started to peal, and that is the least of my problems.

I parked it because it wouldn't start. ...
Forum: Northwest Region 10-30-2013, 04:57 PM
Replies: 2
Views: 296
Posted By Uncamitzi
Re: Happy Birthday

Fuddman?...........
Forum: Technical Q & A 10-22-2012, 06:29 PM
Replies: 45
Views: 1,515
Posted By Uncamitzi
Re: Some Troubleshooting help please

is there any test for the crank and cam sensor? the wiring seems to be ok...I've checked them for continuity. Short of ordering new sensors... at a retail cost of about half of what the car would...
Forum: SVX Registration 09-17-2012, 05:34 PM
Replies: 2
Views: 419
Posted By Uncamitzi
Re: Who approves new members?

Did he drive a neon?;)
Forum: Technical Q & A 09-13-2012, 06:38 PM
Replies: 45
Views: 1,515
Posted By Uncamitzi
Re: Some Troubleshooting help please

ok...replaced the crank sensor...nothing... cleared codes ...tried to start the car but i'm still getting the 11 code (no signal from crank sensor for 3 sec after start switch on) that's the only...
Forum: Technical Q & A 09-11-2012, 08:10 AM
Replies: 45
Views: 1,515
Posted By Uncamitzi
Re: Some Troubleshooting help please

Interesting development. I've now lost the crank sensor..... (code 11) also recurring Cam angle sensor (code 13) making me wonder if it's an age thing with the magnets in them. At any rate, the...
Forum: Technical Q & A 07-31-2012, 11:26 PM
Replies: 11
Views: 590
Posted By Uncamitzi
Re: Fuel pump not getting power

http://www.subaru-svx.net/forum/showthread.php?t=55512
try that one.... I'm a bit rusty at this...
Forum: Technical Q & A 07-31-2012, 12:24 AM
Replies: 11
Views: 590
Posted By Uncamitzi
Re: Fuel pump not getting power

Not sure...but this sounds familiar ..here's a link to another thread.. Might have some better info for you.

View Post http://www.subaru-svx.net/forum/atta...7&d=1342909427
Forum: Technical Q & A 07-30-2012, 08:34 PM
Replies: 11
Views: 590
Posted By Uncamitzi
Re: Fuel pump not getting power

I assume you checked the flow at the fuel filter.
In 12 years of driving this car I don't think I ever HEARD the fuel pump. but then again I may not be listening. What are the symptoms...? I ask...
Forum: Technical Q & A 07-29-2012, 09:37 AM
Replies: 45
Views: 1,515
Posted By Uncamitzi
Re: Some Troubleshooting help please

Started the car this morning after not starting it all day yesterday. Started up-no CEL... which is odd.... I'm pretty sure the EGR solenoid is still bad. As they used to say in the Newspapers (do...
Forum: Technical Q & A 07-28-2012, 09:51 AM
Replies: 45
Views: 1,515
Posted By Uncamitzi
Re: Some Troubleshooting help please

I left the battery unplugged all night. Now...I'm afraid to go out and see if she starts..

Between my 32 year old motorcycle, my 20 year old SVX and my 150cc Chinese motor scooter I don't get...
Forum: Technical Q & A 07-27-2012, 09:13 PM
Replies: 45
Views: 1,515
Posted By Uncamitzi
Re: Some Troubleshooting help please

They wouldn't clear. Tried it twice. Get the same codes each time.
Also had the battery out while I did the replacement. about 8 hours.

The car starts...that's what is confusing me.
Forum: Technical Q & A 07-27-2012, 09:03 PM
Replies: 45
Views: 1,515
Posted By Uncamitzi
Re: Some Troubleshooting help please

Holy Cascading failures Batman.....

Car started...I went to clear and check the codes....
Now I have CEL #s
34 EGR Solenoid Valve; EGR Solenoid valve inoperative (as before)
29 Crank angle...
Forum: Technical Q & A 07-27-2012, 04:16 PM
Replies: 45
Views: 1,515
Posted By Uncamitzi
Re: Some Troubleshooting help please

Inserted alternate sensor.. car started... I also picked up a rear wiper assembly as mine had frozen (rusted) stopped

You know how to tell what the hottest day of the year is in Salt Lake? ...
Forum: Technical Q & A 07-27-2012, 03:28 PM
Replies: 45
Views: 1,515
Posted By Uncamitzi
Re: Some Troubleshooting help please

looks like there's a bit of this going around....

http://www.subaru-svx.net/forum/showthread.php?p=708915#post708915

Magnets are wearing out? (losing gauss) ... I guess... (see what I did...
Forum: Technical Q & A 07-27-2012, 09:54 AM
Replies: 45
Views: 1,515
Posted By Uncamitzi
Re: Some Troubleshooting help please

ok...here's another question to you knowing gentlemen and ladies.
I pulled the Crank Sensor off a parts car.... along with a temp sensor ..

Then I pulled the cam angle sensor off my car. ...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 05:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
2001-2015 SVX World Network
(208)-906-1122